ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δηλώσεις για το Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ» (μέρος Α’)


Το Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης» ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη (31/08) στο κλειστό των Βριλησσίων.

Ενόψει του πολύ σημαντικού αυτού πενθήμερου για το ελληνικό χάντμπολ, μιλάνε στο «aek.gr», οι Θάνος Τούτσης (προπονητής ΕΣΝ Βριλησσίων), Γιώργος Πέρρος (αρχηγός ΕΣΝ Βριλησσίων), Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Διομήδη Άργους), Χάρης Μάλλιος (αρχηγός Διομήδη Άργους), Άινταν Μαιμόν (προπονητής Ραμάτ Ασρόν) και Ντανιέλ Σκάλιμ (αρχηγός Ραμάτ Ασρόν). Αναλυτικότερα…

Θάνος Τούτσης: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συνδυάζεται η επάνοδος μας στην HandballPremier, με τη συμμετοχή μας σε ένα σπουδαίο διεθνές τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας και μέσα από την συμμετοχή μας στους αγώνες, αναμένουμε να δούμε τι λειτουργεί σωστά και τι χρειάζεται διόρθωση. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Γιώργος Πέρρος: «Είναι μεγάλη μας τιμή που τα Βριλήσσια υποστηρίζουν το 3ο Διεθνές Τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” και μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε αγώνες υψηλού επιπέδου με δυνατές ομάδες λίγο πριν το νέο ξεκίνημα της ομάδας των Βριλησσίων στην Handball Premier, ύστερα από μια δεκαετία. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ και προσωπικά τον κύριο Σταμάτη Παπασταμάτη για τις ωραίες πρωτοβουλίες για το άθλημα της Χειροσφαίρισης στην Ελλάδα και την ευκαιρία σε εμάς να κάνουμε τις τελευταίες αξιολογήσεις και ρυθμίσεις ενόψει της νέας σεζόν. Εύχομαι η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Γιώργος Ζαραβίνας: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που μας δίνει για τρίτη φορά την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα δυνατό τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ανάγκη έχει η χώρα μας τέτοια τουρνουά προετοιμασίας. Για εμάς αποτελεί τελευταίο σταθμό πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Χάρης Μάλλιος: «Μεγάλη χαρά που επιστρέφουμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με μεγάλες ομάδες. Θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό στην καινούργια προσπάθεια που κάνουμε, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία».

Άινταν Μάιμον: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε στην Αθήνα για ένα τόσο σημαντικό τουρνουά πριν την έναρξη της σεζόν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικοδέσποινα ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι πως θα τα δώσουμε όλα στο τουρνουά. Όσον αφορά την ομάδα μου, έχουμε θέσει στόχους για τη νέα σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο, που στοχεύει ψηλά. Εύχομαι να αποτελέσω σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Το να πάρουμε έναν καλό βαθμό, είναι ό,τι πιο σημαντικό».

Ντάνιελ Σκάλιμ: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την περσινή απώλεια τίτλου, στοχεύουμε και πάλι στην κορυφή. Ευχαριστούμε και πάλι την ΑΕΚ και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό και δίκαιο τουρνουά».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ