ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Δήλωση του Προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου


Η ΑΕΚ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας Πυγμαχίας Νέων Ανδρών, κατακτώντας παράλληλα μετάλλια και διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, προχώρησε στην κάτωθι συγχαρητήρια δήλωση:

«Η κατάκτηση κάθε τίτλου από τα τμήματά μας, αποτελεί κι έναν επιπλέον λόγο για να νιώθουμε υπερήφανοι. Όταν αυτός προέρχεται από αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας, από νέους αθλητές, που προσπαθούν καθημερινά και τα δίνουν όλα για το έμβλημα και για το Σύλλογο που υπηρετούμε, η υπερηφάνεια μεγαλώνει. Συγχαίρω θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες, τον προπονητή και τον υπεύθυνο του τμήματος Πυγμαχίας, όχι μόνο για το Πρωτάθλημα που φέρνουν στην Νέα Φιλαδέλφεια και για τα μετάλλια, αλλά για τη συνολική πορεία τους και την προσπάθειά τους. Η Πυγμαχία της ΑΕΚ μεγαλώνει, γιγαντώνεται. Μπορεί να χάθηκε πριν λίγους μήνες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, όμως είναι φανερό ότι όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον του αθλήματος είναι κιτρινόμαυρο! Συγχαρητήρια σε όλους»!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ