ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Δήλωση του Προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου


Η ΑΕΚ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας Πυγμαχίας Νέων Ανδρών, κατακτώντας παράλληλα μετάλλια και διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, προχώρησε στην κάτωθι συγχαρητήρια δήλωση:

«Η κατάκτηση κάθε τίτλου από τα τμήματά μας, αποτελεί κι έναν επιπλέον λόγο για να νιώθουμε υπερήφανοι. Όταν αυτός προέρχεται από αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας, από νέους αθλητές, που προσπαθούν καθημερινά και τα δίνουν όλα για το έμβλημα και για το Σύλλογο που υπηρετούμε, η υπερηφάνεια μεγαλώνει. Συγχαίρω θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες, τον προπονητή και τον υπεύθυνο του τμήματος Πυγμαχίας, όχι μόνο για το Πρωτάθλημα που φέρνουν στην Νέα Φιλαδέλφεια και για τα μετάλλια, αλλά για τη συνολική πορεία τους και την προσπάθειά τους. Η Πυγμαχία της ΑΕΚ μεγαλώνει, γιγαντώνεται. Μπορεί να χάθηκε πριν λίγους μήνες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, όμως είναι φανερό ότι όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον του αθλήματος είναι κιτρινόμαυρο! Συγχαρητήρια σε όλους»!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ