ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ διοργανώνει το SUPER CUP#1 στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!


Η ΑΕΚ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη διοργάνωση του ποδηλατικού SUPER CUP#1 το διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, διοργανώνει τριπλούς διασυλλογικούς αγώνες με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στις κατηγορίες του διαγωνισμού δεξιοτεχνίας, του Eliminator και του ShotTrack XCE, με την επωνυμία SUPER CUP #1 στις επίσημες κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Super Mίνι, και Μίνι Μικρά και Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας με την υποστήριξη του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και των επιχειρήσεων «ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ».

Οι συμμετοχές των ποδηλατών έφτασαν τις 214 από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Έδεσσα, Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Πάτρα, Χανιά και φυσικά από την Αττική. Συγκεκριμένα ανά αγώνα οι συμμετοχές: ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ 58, ELIMINATOR 59, SHORT TRUCK 97.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει το Σάββατο στις 12:00 και θα διαρκέσει ως αργά το απόγευμα, ενώ την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 14:00.

Διευθυντής αγώνα ορίζεται ο Στέφανος Γατσούλης. Αλυτάρχης αγώνα του Σαββάτου η Ελισάβετ Μαμουλαίου και Έφορος Αφίξεων ο Δημοσθένης Τρικαλλινός, ενώ την Κυριακή αλυτάρχης ορίστηκε η Κατερίνα Πορτελάνου και Έφορος Αφίξεων η Ευανθία Σταύρου. Ο Θωμάς Μήττας ορίζεται υπεύθυνος μεγάλων κατηγοριών σε Παμπαίδες–Παγκορασίδες, Παίδες-Κορασίδες στον αγώνα κυπέλλου. Γραμματεία αγώνα ορίζεται η Κωνσταντίνα Καραμανίδου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ