ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Διπλή τιμή για το τμήμα ράγκμπι λιγκ!


Δύο πολύ σημαντικές τιμές έλαβε το τμήμα ράγκμπι λιγκ της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα (11/02). Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος 2018, αρχικά βρέθηκαν στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, όπου οι άνθρωποι της ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου τίμησαν την ΑΕΚ για τους δύο τίτλους που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα, υπήρξαν και ατομικές βραβεύσεις για τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς. Την ομάδα εκπροσώπησαν οι Καλδερης Δημήτριος, Ζάχος Ιωάννης, Θεοδωρόπουλος Αργύριος, Παπασταύρου Σταύρος, Κλειτσας Μιχαήλ, Δανιηλόγλου Στάθης, Χελιώτης Αλέξανδρος, Λάζαρης Άγγελος, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος και ο έφορος του τμήματος, κ. Νικόλαος Ζιάκας.

Εν συνεχεία το τμήμα ράγκμπι λιγκ παραβρέθηκε στην Λέσχη Φίλων ΑΕΚ στο Ίλιον για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Λέσχης. Στους αθλητές του τμήματος απονεμήθηκε αναμνηστικό βραβείο για την προσφορά τους όχι μόνο στην οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και στο ίδιο το άθλημα. Άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο ευχαριστούν τους φίλους της ΑΕΚ για την θερμή φιλοξενία και ιδιαίτερα τους Γιώργο και Μανώλη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ