ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δοκιμασία στη Λάρισα για τις Γυναίκες


Στη Λάρισα ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ όπου αντιμετωπίζει αύριο (17/10, 17:00) τον τοπικό ΝΟ Λάρισας. Οι “κιτρινόμαυρες” μετά την πρώτη τους ισοπαλία στοχεύουν στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς σε μία δύσκολη έδρα για να συνεχίσουν… αήττητες την πορεία τους.

Η Κική Λιόση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή της ΑΕΚ τις: Τσουρή, Πρωτοπαπά, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου, Τσόπελα.

Η Μαρία Τσουρή δήλωσε στο aek.gr: “Το αυριανό παιχνίδι είναι από αυτά που πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε χωρίς άγχος την πορεία μας. Φυσικά, για εμάς όσο και αν θέλουμε τη νίκη, είναι το δεύτερο παιχνίδι και επειδή είμαστε νέα ομάδα δε μπορούμε να έχουμε πάντα την απόδοση που θα θέλαμε μέχρι να βρούμε η μια την άλλη και να “δέσουμε” ακόμα περισσότερο. Ο πρώτος γύρος για εμάς είναι αναγνωριστικός, αλλά είμαι σίγουρη ότι στο δεύτερο γύρο θα επιστρέψουμε καλύτερες. Η ομάδα χτίζει σιγά-σιγά για να έχει γνώσεις και εμπειρίες για το μέλλον“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ