ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη “μάχη” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Άνδρες


Έτοιμη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών είναι η ομάδα Ξιφασκίας της ΑΕΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18/10. Η “Ένωση” διεκδικεί με όλες τις αξιώσεις τον τίτλο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας και λόγω καλοκαιριού.

Το Σάββατο στις 09:00 θα διεξαχθεί το Ατομικό Αγώνισμα, ενώ την Κυριακή στις 09:00 θα διεξαχθεί το Ομαδικό. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο αγώνων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας και ως αποτέλεσμα το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο πέραν των αθλητών, θα έχουν οι προπονητές και οι έφοροι των ομάδων.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Δημήτρης Καφαταρίδη, Παναγιώτη Κοντοειδή, Βαγγέλη Καλομοίρη, Λουκά Κοσενάκη, Απόστολο Βιδάλη, Μιχάλη Αληφράγκη, Σταύρο Αληφράγκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Έχουμε ετοιμαστεί πολύ καλά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι μία σημαντική διοργάνωση, έστω και εξ αναβολής λόγω της πανδημίας της πανδημίας. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η κατάκτηση του τίτλου, τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό αγώνισμα. Οι αθλητές μας είναι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούν άψογα“.

Ο Team Manager του τμήματος, Κωνσταντίνος Ποτού, με τη σειρά του πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, εκτός από ακόμα ένα Πρωτάθλημα για την ΑΕΚ μας. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε άλλον έναν τίτλο για το Σύλλογό μας“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ