ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δύσκολη έξοδος στη Θεσσαλονίκη με ΧΑΝΘ


Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που φιλοξενείται από τη ΧΑΝΘ αύριο (26/01, 17:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Pre League. Οι “κιτρινόμαυρες” προέρχονται από τη δύσκολη νίκη επί της Αρτέμιδος Κορυδαλλού με 3-2 και θέλουν μόνο την καθαρή νίκη για να διατηρούν στα δικά τους χέρια την υπόθεση της απευθείας ανόδου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την Ιωάννα Εικοσπεντίδου να επιστρέφει στα πλάνα του. Έτσι, η αποστολή αποτελείται από τις: Εικοσπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Μαρία Ντόνα, δήλωσε στο aek.gr: “Σίγουρα πάμε για τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να μην μας επηρεάσει κάτι. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, καθώς όλοι οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί από εδώ και πέρα. Σίγουρα υπάρχει παραπάνω πίεση όταν είσαι στην ΑΕΚ και έχεις αυτούς τους στόχους, όπως είναι η άνοδος. Όταν φτάνεις στο τέλος η κούραση και η πίεση είναι μεγαλύτερη αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ