ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Έκοψαν πίτα οι Πρωταθλητές Ελλάδος


Την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος έκοψε η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ το Σάββατο (30/01). Οι Πρωταθλητές Ελλάδος μετά το πέρας της προπόνησης, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων και οικογενειακό διπλό, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με ευχές για το 2021 που περιλάμβαναν… υγεία και κατακτήσεις τροπαίων και υπό τους αυστηρούς όρους υγειονομικού πρωτοκόλλου και τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας (τήρηση αποστάσεων, χρήση προστατευτικών μασκών) και φυσικά με αρνητικό αποτέλεσμα τεστ COVID-19, όλων όσων παραβρέθηκαν.

Το “παρών” έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, οι οποίο απηύθυναν χαιρετισμό στους Πρωταθλητές και τους ευχήθηκαν για ένα έτος γεμάτο υγεία, επιτυχίες και πολλά τρόπαια, καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας της ΑΕΚ και Μέλος του ΔΣ, ιατρός κ. Ανδρέας Παπασταμάτης, που ασχολείται ενεργά με το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος παραχώρησε το δώρο που συνόδευε το τυχερό φλουρί στο νεαρό άσσο της ομάδας, Μιχάλη Στάθη.

Φυσικά, τυχεροί ήταν όλοι οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα (01/02) θα έχουν ρεπό αντί για προπόνηση, με τους Πρωταθλητές Ελλάδος να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η προετοιμασία για τα παιχνίδια με την CSM Bucuresti συνεχίζεται κανονικά, χωρίς τραυματισμούς και με την καλύτερη ψυχολογία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ