ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η winmasters Μεγάλος Χορηγός της ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία winmasters, ως το νέο Μεγάλο Χορηγό του Συλλόγου για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Παρά το καθεστώς αβεβαιότητας που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εξαιτίας των δύσκολων υγειονομικών, κοινωνικών και οικονομικών συγκυριών, η winmasters στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου μας, δίνοντας το παράδειγμα για παρόμοιες κινήσεις που θα ενισχύσουν τον ελληνικό αθλητισμό.

Η αξιοπιστία και το κύρος ενός μεγάλου brand name, όπως της winmasters, μαζί με την ιστορία και τη δυναμική της ΑΕΚ που κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους εντός και εκτός συνόρων, επισφραγίζονται με αυτήν την συμφωνία.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε: “Σε μια περίοδο που ο ελληνικός αθλητισμός έχει πληγεί πάρα πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις ανεπανόρθωτα, στην ΑΕΚ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να κρατήσουμε ζωντανά τα αθλήματα και να δίνουμε κίνητρα στους αθλητές, εξακολουθούμε να επενδύουμε σε εγκαταστάσεις, αλλά και να διατηρούμε τις ομάδες μας ανταγωνιστικές και με πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην προσπάθεια μας αυτή, έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας, ένα δυνατό συμπαίκτη, ένα δυνατό συνεργάτη. Την winmasters. Το όραμα των ανθρώπων της winmasters και η αγάπη τους και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποτέλεσε ουσιαστικά την βασική αιτία για επενδύσουν στις προσπάθειες μας, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες. Οι κοινές μας επιδιώξεις για συμβολή στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού, ένωσαν τις δυνάμεις και πλέον AEK και winmasters πορευόμαστε μαζί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες“.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τον μεγάλο και ιστορικό αθλητικό οργανισμό της ΑΕΚ στην οικογένεια της winmasters. Ευελπιστούμε με τη νέα μας χορηγική προσπάθεια να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση στους αθλητές να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον αγώνα τους μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ευχή όλων μας ο ελληνικός αθλητισμός να επανέλθει γρήγορα στην κανονικότητα, να ξεκινήσουν ξανά όλα τα πρωταθλήματα και ο φίλαθλος κόσμος να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. Στη winmasters θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες με γνώμονα την ενίσχυση του αθλητισμού και του πολιτισμού“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ