ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ένα πελώριο «ευχαριστούμε» και μια υπόκλιση στον κόσμο μας!


Μπορεί το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας Χάντμπολ να ολοκληρώθηκε, όμως κρατάμε την εξαιρετική πορεία της ομάδας μας σε μία απαιτητική διοργάνωση, τη μεγάλη προσπάθεια και το γεγονός ότι το όνομα της ΑΕΚ ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη για ακόμη μία φορά.

Πάνω από όλα όμως, κρατάμε τη συγκινητική στήριξη του κόσμου μας. Η οικογένεια του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ αισθάνεται τη βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου, όχι μόνο για τη μαζική παρουσία του, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά του, τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια στη φιλόξενη Χαλκίδα, όσο και στα εκτός, σε κάθε γήπεδο της Ευρώπης.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στάθηκαν στο ύψος τους, ακόμα και όταν δεν τους σεβάστηκαν. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, με τη φωνή και με το πάθος τους, έδωσαν ώθηση στους αθλητές μας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έγιναν στην πράξη και όχι στα λόγια, ο έξτρα παίκτης της ομάδας.

Για αυτούς και όχι μόνο τους λόγους, η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της και υποκλίνεται στη στήριξή τους. Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ και πάλι στο πλευρό μας για τη δύσκολη συνέχεια.

Άλλωστε… ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ