ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωταθλητής Αττικής ο Μανωλίδης!


Την κυριαρχία του απέδειξε για ακόμα μία φορά το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου!

Συγκεκριμένα, το διήμερο 06-07/03 οι ποδηλάτες της ΑΕΚ συγκέντρωσαν τα βλέμματα, αλλά και τα… μετάλλια!

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Τ.Ε.Π.Α., που συνδιοργάνωσαν ο Π.Σ. Μάνδρας και ο Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για ακόμα μία επιτυχία του Μανωλίδη που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, σε μία από τις πλέον απαιτητικές διοργανώσεις στην οποία έλαβαν μέρος δεκάδες σωματεία. Στην ίδια διοργάνωση, ο Ιάσονας Γιαλαμάς κατέλαβε την 4η θέση στα Μίνι Μεγάλα, με τους Κωνσταντίνο Παπίτση και Άλκη Καλλίγερο να πλασάρονται στην 10άδα.

Την Καθαρά Δευτέρα (07/03) στον Διασυλλογικό αγώνα 7ο ΜΤΒ St GEORGE KIAFAS ο Στράτος Μανωλίδης κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία τόσο στο δικό του παλμαρέ, όσο φυσικά και στην Ακαδημία της ΑΕΚ. Ο Πρωταθλητής του «Δικεφάλου» ήταν 1ος στον αγώνα με μεγάλη διαφορά από τον συναγωνισμό, όμως έπαθε λάστιχο, έχασε αρκετό χρόνο μέχρι να αντικατασταθεί, έπεσε στην 6η θέση, και όταν ξαναξεκίνησε έδωσε σπουδαίο αγώνα και κατετάγη 2ος.

Στους αγώνες έδωσε το «παρών» και ο Πανελληνιονίκης μας το 2021 στην Ορεινή Ποδηλασία στο αγώνισμα του ELIMINATOR, Νίκος Γεωργιάδης, (επίσης το 2021 κατετάγη: 3ος στο Πανελλήνιο Ορεινής Ποδηλασίας, 5ος στο Πανελλήνιο MTB-XCO, 4ος στο Πανελλήνιο MTB-XCM, 3ος στο Τοπικό MTB-XCO, 2ος στη Βαλκανιάδα Νέων Ανδρών και 4ος στη Βαλκανιάδα Ανδρών), ο οποίος ήρθε από την Θεσσαλονίκη απροπόνητος λόγω στράτευσης (παρουσιάστηκε στην Λήμνο τον περασμένο μήνα) και εμπύρετος (!) μόνο και μόνο για να βοηθήσει στη βαθμολογική συγκομιδή του τμήματος, και κατάφερε να έρθει 5ος στον αγώνα του τοπικού, και 4ος στον διασυλλογικό. Φυσικά, ο αθλητής πέρασε από όλα τα απαραίτητα τεστς ανίχνευσης της COVID-19, βγήκε αρνητικός και στη συνέχεια αγωνίστηκε, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα.

Την αποστολή του «Δικεφάλου» συνόδεψαν ο προπονητής, Ιβάν Μαυροθαλασσίτης, και ο Team Manager του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.

Η ΑΕΚ συγχαίρει τους αθλητές της για τις επιτυχίες του και την τρομερή τους παρουσία για ακόμα ένα διήμερο!

* Φωτογραφικό υλικό και από τον Νάσο Τριανταφύλλου.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ