ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με Μαρία Νομικού, Μάρα Ράπτη και Βασιλική Διάλλα


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τις Μαρία Νομικού, Μάρα Ράπτη και Βασιλική Διάλλα που θα ενισχύσουν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Οι τρεις αθλήτριες βρέθηκαν απόψε στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια.

Η 26χρονη (30/03/1993) Μαρία Νομικού είναι διεθνής αθλήτρια που αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και της διαγωνίου. Έχει στο παλμαρέ της 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 5 αγωνιστικές περιόδους στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η 23χρονη (30/10/1996) Μάρα Ράπτη αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, έχει εμπειρία από Volleyleague, ενώ την περασμένη περίοδο υπήρξε μία εκ των κορυφαίων της Pre League στη συγκεκριμένη θέση με την Άρτεμις Κορυδαλλού.

Η 21χρονη (05/03/1998) Βασιλική Διάλλα αγωνίζεται ως κεντρικός, ενώ έχει σημαντική εμπειρία από Volleyleague, στην οποία συμμετείχε με τη φανέλα του Μαρκόπουλου τα 3 τελευταία χρόνια.

Τις τρεις αθλήτριες υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, κ. Νίκος Δευτεραίος, ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο έφορος του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης, και ο προπονητής, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης.

Η Μαρία Νομικού δήλωσε στο aek.gr: “Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ίδιοι με της ΑΕΚ και στο τέλος της χρονιάς όλοι εύχομαι να χαμογελάμε“.

Η Μάρα Ράπτη στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της ΑΕΚ σχολιασε: “Είμαι ενθουσιασμένη με την ένταξη μου στην ομάδα της ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και εύχομαι με υγεία πρώτα από όλα να επιτύχουμε τους στόχους μας“.

Τέλος, η Βασιλική Διάλλα τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και να επιτύχουμε τους στόχους μας“.

Μαρία, Μάρα και Βασιλική καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ