ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη Νέα Φιλαδέλεια το Final Four Vintage Volley


Την ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four Μη Ενεργών Αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ ανακοινώνει η ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου. Εκτός της ομάδας μας, στο Final Four θα συμμετάσχουν η Union Eurobank, οι Ίωνες ΑΣΠ και η Αγία Βαρβάρα.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας, με τις “κιτρινόμαυρες” να ανανμένουν την στήριξη των φίλων της ΑΕΚ για άλλη μία φορά. Στον πρώτο ημιτελικό (22/06, 18:00) θα αγωνιστούν η Union Eurobank με τους Ίωνες, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ίδια ημέρα στις 20:00 την Αγία Βαρβάρα. Μικρός και Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
18:00 Union Eurobank – Ίωνες ΑΣΠ
20:00 Αγία Βαρβάρα – ΑΕΚ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019
18:00 Μικρός Τελικός
20:00 Μεγάλος Τελικός

Η υπεύθυνη του τμήματος, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: “Αναμένουμε με πολύ χαρά και προσμονή το Final Four. Οι προσδοκίες της ομάδας, καθώς και οι προσωπικές, επιτεύχθηκαν σε πρώτη φάση, με το γεγονός ότι καταφέραμε ένα νεοσύστατο τμήμα να φτάσει μέσα από μία πολύ καλή πορεία στο Final Four. Βέβαια οι προσδοκίες μας δεν σταματούν εδώ, καθώς ο στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του τίτλου και για αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από τη σύσκεψη μεταξύ των ομάδων και της επιτροπής πρωταθλήματος που έγινε για την ανάληψη των αγώνων, υποβάλλαμε την καλύτερη και πιο δυνατή πρόταση ως ΑΕΚ για τη διοργάνωση. Πλέον, καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και μαζί να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ