ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Ευδοκία Παπαϊωάννου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευδοκία Παπαϊωάννου, η οποία αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Η νέα προπονήτρια της ΑΕΚ, έχει μεγάλη εμπειρία από το χώρο, καθώς έχει εργαστεί 11 χρόνια στον αθλητισμό με άτομα με αναπηρία, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις και παρουσία στο εξωτερικό με την Εθνική Ομάδα Boccia. Έχει υπάρξει προπονήτρια σε Ακαδημίες Παίδων και Κορασίδων, ενώ έχει αγωνιστεί ως αθλήτρια σε ομάδα με αμαξίδιο στο Βέλγιο και την KU Leuven.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Ευδοκία Παπαϊωάννου δήλωσε στο aek.gr: “Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι στην αθλητική οικογένεια της ΑΕΚ και θα είναι χαρά για μένα και για την ομάδα να έχουμε την στήριξη του κόσμου της. Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι η άνοδος της ομάδας μας, και να συνεχίσουμε όλοι υγιείς και ενεργοί σε αυτό που αγαπάμε και με αυτούς που επιλέγουμε. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τη Διοίκηση της ΑΕΚ και τον κ. Μέργο και εύχομαι σε όλες τις ομάδες αυτή η αγωνιστική χρονιά να μας βρει μέσα στα γήπεδα παίζοντας το άθλημα που αγαπάμε. Γνωρίζω ότι η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα θα είναι πολύ ενισχυμένη με σπουδαίους αθλητές φέτος“.

Ευδοκία, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ