ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η ΑΕΚ εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Ο Αλέξης ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και το πόλο. Αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην ΑΕΚ, ενώ υπήρξε αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου για την επαναδραστηριοποίηση των τμημάτων υδατοσφαίρισης.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετούν έναν καλό φίλο και εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!