ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Ανταλή


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ανταλή, που αναλαμβάνει προπονητής στο χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Ανταλής είναι 53 χρονών (03/11/1968) και είναι πτυχιούχος της γυμναστικής Ακαδημίας. Κατέχει το δίπλωμα προπονητή Α Κατηγορίας από το 1994 και έχει τα περισσότερα χρόνια στο χάντμπολ γυναικών. Ο νέος μας κόουτς, έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Αναγέννηση Άρτας, στη Νέα Ιωνία, στον Άρη Νίκαιας, στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού και στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών & Νεανίδων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Ανταλής δήλωσε στο aek.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπασταμάτη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Υπάρχει  όραμα, πλάνο και διάθεση  για να φτάσει και το γυναικείο τμήμα με σταθερά και μεθοδικά βήματα στην κορυφή, αξιοποιώντας παράλληλα τις ταλαντούχες αθλήτριες από τα τμήματα των υποδομών. Θα εργαστούμε πολύ σκληρά για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και του μεγέθους του τεράστιου ονόματος της ΑΕΚ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ