ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Στην 3η θέση στη Φωκίδα η ΑΕΚ


Το διήμερο 18-19 Ιουνίου το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο 2ο σκακιστικό αντάμωμα Φωκίδας, που διοργάνωσε ο Δήμος Δελφών με την Κοινότητα Αθανασίου Διάκου. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η «Ένωση» έδωσε το «παρών» σε ένα από τα πιο όμορφα τουρνουά σκάκι που διεξάγονται, μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα και με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Γιάννη Τράπαλη, μέλος της σκακιστικής ομάδας του Συλλόγου μας, ο οποίος αποτελεί και την «ψυχή» αυτού του τουρνουά και συμβάλλει τα μέγιστα στη διοργάνωσή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 6 ομάδες.

Αρχικά, οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με τη Λέσχη Φαρσάλων στην κανονική διάρκεια και ακολούθησε αγώνας μπαράζ Rapid με αντίστροφα χρώματα, με την ομάδα μας να επικρατεί με 5-1.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Παναθηναϊκό με 1.5-4.5, ενώ στον μικρό τελικό επιβλήθηκε του ΣΟ Αλίμου-ΠΑ «Ο Θουκιδίδης» με 2.5-3.5.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούσαν οι: Πέτρος Καψωμενάκης, Σπύρος Πέτσας, Τάσος Φουφόπουλος, Γιάννης Βραϊμάκης, Μιχάλης Θεοδωρίδης, Θανάσης Γρίσπος, Ηλίας Τσάγκας, Νίκος Καψωμενάκης, Γιώργος Φουφόπουλος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ