ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Δραβόπουλο


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Δραβόπουλο. Ο 23χρονος (23/01/1997) διαγώνιος που αγωνίζεται και ως ακραίος, ύψους 1,93 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και επιστρέφει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Δραβόπουλος γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσε στην Ρωσία, γνωρίζοντας έτσι το βόλεϊ στη Μόσχα. Αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16 στην Spartak Moscow και την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ τον έκανε δικό της. Για 2 χρόνια αγωνίστηκε τόσο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, όσο και στην ανδρική ομάδα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πανελληνίου (2018-19), πριν αγωνιστεί στη στρατιωτική ομάδα Αστέρι της Μόσχας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Γιάννης Δραβόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκίνησα το βόλεϊ στην Ελλάδα όταν ήρθα στα εφηβικά της ΑΕΚ. Επέστρεψα πάλι τελειώνοντας τις σπουδές μου στη μεγάλη μου αγάπη. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εγώ από μεριάς μου θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου η να πάμε όσο καλύτερα γίνεται“.

Γιάννη, καλωσήρθες πίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ