ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες προκλήσεις για τους ποδηλάτες


Σε δύο νέους αγώνες ετοιμάζονται να τρέξουν οι ποδηλάτες της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 22-23/08.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Καστραντάς στην κατηγορία των Ανδρών και η Μαρία Φύτρου στην κατηγορία των Γυναικών θα αγωνιστούν στα 28α Καζαντζάκεια που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης από τον ΠΟΗ Κάστρο. Το Σάββατο θα διεξαχθεί η Ανάβαση Δαμάστας 28 χλμ., ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει το Σιρκουί Καστελιού.

Παράλληλα, την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ΑΟ και ο ΖΕΥΣ ΠΟ διοργανώνουν Αγώνα Κούρσας στο Ολυμπιακό Χωριό, με την “Ένωση” να συμμετέχει με 16 αθλητές και αθλήτριες της μεγάλης ομάδας και της Ακαδημίας.

Συγκεκριμένα θα τρέξουν οι: Δαμιανός Ποτζετάγιας (Μάστερ Δ’), Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Μάστερ Γ’), Αναστάσιος Καβαλιεράτος (Μάστερ Β’), Ευάγγελος Σακελλής (Μάστερ Β’), Αναστάσιος Παπαποστόλου (Μάστερ Α’), Χρήστος Σκυλοδήμος (Νέοι Άνδρες), Ιβάν Μαυροθαλασσίτης (Έφηβοι), Ιάσονας Μαντάς (Παίδες), Ευστράτιος Μανωλίδης (Παμπαίδες), Ιωάννης Τριανταφυλλίδης (Μίνι Μεγάλα), Αιμίλιος Καβαλιεράτος (Μίνι Μεγάλα), Ευάγγελος Μαυράκης (Μίνι Μεγάλα), Σωτηρία Βασιλείου (Μίνι Μεγάλα), Ιάσονας Γιαλαμάς (Μίνι Μικρά), Κωνσταντίνος Παπαποστόλου (Μίνι Μικρά), Κωνσταντίνος Παπίτσης (Μίνι Μικρά).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ