ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Γκαλίτσιο


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Γκαλίτσιο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και διπλώματος προπονητικής UEFA B.

Είναι προπονητής ποδοσφαίρου από το 2006. Ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τμημάτων υποδομής στον Τύρναβο 2005 και τη Νίκη Μιχαήλ. Από του 2013 έως του 2016 βρισκόταν στον πάγκο του Σμόλικα Φαλάνης, του ΠΑΟΛ Αβέρωφ και της Νέας Πολιτείας, ομάδες Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Το καλοκαίρι του 2016 κάθησε στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Λάρισας που αγωνιζόταν στη Super League, έως το 2018. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν προπονητής στις ακαδημίες AFC, αλλά και στην Ολυμπιάδα Υμηττού.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασε επιτέλους η στιγμή της καριέρας μου να αποτελέσω μέλος μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία όπως η ΑΕΚ . Σίγουρα είναι τεράστια πρόκληση, γνωρίζω τι ευθύνη έχω και με σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε την επόμενη χρονιά η ομάδα μας με υπομονή και δουλειά να χαράξει την πορεία που της αρμόζει».

Νίκο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ