ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Χρήστος Χριστόπουλος Τεχνικός Διευθυντής


Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, Χρήστος Χριστόπουλος, αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής του τμήματος.

Μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία υπό τις οδηγίες του και μάλιστα μόνο με νίκες, αναλαμβάνει νέο αναβαθμισμένο ρόλο, παραμένοντας παράλληλα προπονητής στα τμήματα υποδομής Futsal και στη Γυναικεία Ομάδα Futsal.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος, μαζί με το νέο προπονητή της ομάδας, που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα σχεδιάσουν την ομάδα που θα έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Να τονίσουμε οτι ο Χριστόπουλος Χρήστος είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού & κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου στο σύγχρονο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Αθλητισμού (Sport Management).

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε στο aek.gr: «Ευχαριστώ την διοίκηση της ΑΕΚ που μου εμπιστεύτηκε την θέση του τεχνικού διευθυντή για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε συνεργασία με τον νέο προπονητή να πετύχουμε τον μοναδικό στόχο που έχουμε την νέα χρονιά την άνοδο της ομάδος στην Α’ Εθνική».

Χρήστο, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ