ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Βενετόπουλο


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Βενετόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για τα επόμενα τρία έτη.

Ο Νίκος Βενετόπουλος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητές υδατοσφαίρισης της χώρας, έχοντας αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Βόλο, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε 245 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Έχει κάτσει στον πάγκο του Ηρακλή, του Νηρέα Χαλανδρίου, του Ολυμπιακού (βοηθός), του ΠΑΟΚ, στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, του Παλαιού Φαλήρου, του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε υπεύθυνος υποδομών του Εθνικού. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΟΥΚ Βόλου. Παράλληλα, για οχτώ χρόνια ήταν προπονητής των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Ο Νίκος Βενετόπουλος δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Χαίρομαι που έρχομαι σε αυτή την ομάδα που έχει στόχους και πρόγραμμα και κυρίως ανθρώπους που θέλουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους με σωστά βήματα. Θα κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πλάνο μας περιλαμβάνει μία νεανική ομάδα με μέλλον και όχι μία ομάδα-πυροτέχνημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας και στο πλάνο που έχει τεθεί, ώστε με όρεξη και όραμα να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».

Oι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν στο aek.gr: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε μια συνειδητή επιλογή, η οποία υπηρετεί το όραμα της μακροχρόνιας προοπτικής της ομάδας. Ένας ακούραστος και αξιοπρεπής άνθρωπος του πόλο, ο οποίος μιλάει με τη διαχρονική του πορεία στο χώρο, θα είναι ο αρχιτέκτονας μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Coach, καλώς ήρθες».

Νίκο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ