ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ενημέρωση – υπενθύμιση για τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις του ΑΕΚ – Kadetten Schaffhausen


Η ΑΕΚ υπενθυμίζει σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις διαπίστευσης των Μ.Μ.Ε. για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας χάντμπολ, που διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστηρίο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στην Χαλκίδα. Θυμίζουμε ότι όλοι οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται ημέρα Τρίτη και συγκεκριμένα στις εξής ημερομηνίες (07/12 ΑΕΚ-Kadetten Schaffhausen, 22/02 ΑΕΚ-Nimes και 01/03 ΑΕΚ-Sporting).

Το συνημμένο έγγραφο (βρείτε το ΕΔΩ) διαπίστευσης αφορά ΟΛΟΥΣ τους εκπροσώπους της τηλεόρασης, του webTV και του ραδιοφώνου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να καλύψουν δημοσιογραφικά, τους αγώνες της ομάδας μας στο EHF European League Men.

Αυτό το έγγραφο διαπίστευσης πρέπει να αποσταλεί στο τμήμα EHF Marketing από όλους τους εκπροσώπους της τηλεόρασης, της διαδικτυακής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, οι οποίοι θέλουν να καλύψουν έναν από τους αγώνες της φάσης των ομίλων. Κανένα άλλο αίτημα δεν θα γίνει δεκτό από την EHFM όπως το έγγραφο διαπίστευσης που επισυνάπτεται. Όλα τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης πρέπει να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση mediaTV@ehfmarketing.com.

Τα αιτήματα σε άλλους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς δεν θα επεξεργάζονται. Εν συνεχεία, το τμήμα μάρκετινγκ του EHF θα αποστείλει στην ΑΕΚ, τον κατάλογο των διαπιστευμένων εκπροσώπων της τηλεόρασης, του webTV και του ραδιοφώνου, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από κάθε αγώνα και με τη σειρά της, η ΑΕΚ θα ενημερώσει τους συναδέλφους που θα έχει γίνει δεκτό το αίτημά τους. Αυτό σημαίνει ότι τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης θα πρέπει να αποστέλλονται όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα (τουλάχιστον 4 ημέρες πριν από τον αγώνα) στην προαναφερθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο γραπτός Τύπος (εφημερίδες και σάιτ), οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι πρέπει να ζητήσουν το έντυπο διαπίστευσης απευθείας από τον σύλλογο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θα ετοιμάζει τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και θα τις μοιράζει στους διαπιστευμένους την ημέρα του αγώνα.

Θα πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στις αίθουσες κατά τη διάρκεια των αγώνων του EHF European League Men, σεζόν 2021/22, σε εκπροσώπους της τηλεόρασης, της διαδικτυακής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, στους οποίους δεν έχει χορηγηθεί διαπίστευση από το τμήμα EHF Marketing.

Όλα τα μέσα ενημέρωσης που ζητούν διαπίστευση πρέπει να συμπληρώσουν το επίσημο έγγραφο διαπίστευσης που επισυνάπτεται. Οποιαδήποτε πληροφορία λείπει, θα οδηγήσει αυτόματα σε ακύρωση του αιτήματος διαπίστευσης.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ