ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά…


Σαν στο σπίτι της, ένιωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ κατά την παραμονή της στη Σαντορίνη! Η ομάδα μας επισκέφθηκε το κλαμπ της Οriginal 21 Σαντορίνης και έκανε δώρο μια αγωνιστική μπλούζα της Αγγελικής Καββαδία, υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες. Τη φανέλα παρέδωσαν, οι δύο αρχηγοί, Μαρίνα Τσοχατζή και Αγγελική Καββαδία.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και 30 οπαδοί της Οriginal 21 Σαντορίνης. Στην παρουσίαση των ομάδων, ο εκφωνητής ανακοίνωσε ότι η Οriginal 21 θα τιμήσει την αθλήτρια μας, Μαριάννα Μπελιά, για την παρουσία και την προσφορά της στην ΑΕΚ εδώ και 14 χρόνια. Ο εκπρόσωπος της Οriginal 21, μπήκε στο γήπεδο και της προσφερε ανθοδέσμη μέσα σε χειροκροτήματα.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Γιαννουλάτο από την Κεφαλλονιά, που εξυπηρέτησε την ομάδα μας για ακόμη μια φορά με τα συγκροτήματα του: Blue Dolphins Firostefani, Casa Grande Traditional, Houses Megalochori, καθώς και για τη μεταφορά με το βανάκι του. Ευχαριστούμε πολύ επίσης και το «El Greco Fira», το μεζεδωπολείο «raki megalochori» όπως και το «Fantasea travel» για το δεύτερο βαν.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ