ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επέστρεψαν στις πισίνες Άνδρες και Γυναίκες


Στις πισίνες επέστρεψαν τα τμήματα πόλο Ανδρών και Γυναικών της ΑΕΚ μετά την αναγκαστική καραντίνα και την άρση του απαγορευτικού προπονήσεων. Οι δύο ομάδες υδατοσφαίρισης της “Ένωσης”, ξεκίνησαν προπονήσεις στις πισίνες του Αγίου Κοσμά και της Γλυφάδας με σκοπό να μπουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Κωνσταντίνος Δάνδολος και Δημήτρης Κρητικός σε Άνδρες και Γυναίκες αντίστοιχα, κρατούν σε εγρήγορση τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΑΕΚ, τόσο με κολύμπι όσο και με ασκήσεις με μπάλα.

Άπαντες και στα δύο τμήματα αναμένουν τις αποφάσεις της ΚΟΕ σχετικά με τη συνέχιση των Πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών, με την ΑΕΚ να είναι και σε αυτήν την περίπτωση υπέρ της ολοκλήρωσης των διοργανώσεων εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται. Η υγεία όλων των αθλητών, αθλητριών, προπονητών και στελεχών αποτελεί την κύρια προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ, ενώ είναι δεδομένο ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο όλες οι συμφωνίες με τα μέλη και των δύο ομάδων, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της ομοσπονδίας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ