ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Επιστρέφει στη δράση το Ράγκμπι Λιγκ!


Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η ομάδα Ράγκμπι Λιγκ της ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (04/12, 17:00) τους Aris Eagles στο γήπεδο Γκορυτσά στον Ασπρόπυργο, για το Κύπελλο Ανατολικής Περιφέρειας. Μετά την πανδημίας και τις πολλές διακοπές των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων, οι αθλητές της ΑΕΚ θέλουν να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να ξεκινήσουν τη νέα πρωταθληματική τους πορεία.

Το ρόστερ της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Δημήτρη Καλδέρη, Αργύρη Θεοδορώπουλο, Άγγελο Λαζάρη, Μιχάλη Κλείτσα-Ασημακόπουλο, Εμμανουήλ Λαλεδάκη, Αρτέμη Πιτταρά, Γιάννη Κουλαξένο, Μάριο Μπελεζάκη, Μάριο Σιαλμά, Ευάγγελο Βελισσάρη, Παναγιώτη Αλεφραγκή, Κοντρίν Νεγκούρα, Γιώργο Παππά, Χρήστο Λουκάκη, Σταύρο Τσουπάνο, Κώστα Γεωργιάδη, Σταμούλη Προβελέγγιο, Σπύρο Αϊβαλιώτη, Εουτζένιο Πριγέντς, Ιωάννη Γγκιουλτζουόγλου, Χαράλαμπο Τσιανίκα, Υβ Νζάνγκα, Στάθη Δανιήλογλου, Γιώργο Τσουλούφα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Καλδέρης, δήλωσε στο aek.gr: «Ετοιμαζόμαστε αύριο για το πρώτο ματς της σεζόν στην μετά-covid εποχή. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για το παγκόσμιο και θα δοκιμάσουμε νέους παίκτες. Πιστεύουμε οι άνθρωποι που προσπαθούν να στήσουν το όλο οικοδόμημα να έχει γερές βάσεις και να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά. Η ΑΕΚ θα είναι εδώ σε ακόμα ένα γεγονός του αθλητισμού. Καλή μας αρχή αύριο και σε όλους τους παίκτες των ομάδων για έναν αγώνα χωρίς τραυματισμούς».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ