ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Κρίσιμοι αγώνες για την Επιτραπέζια Αντισφαίριση!


Γεμάτο αγώνες είναι το Σαββατοκύριακο (04-05/12) για το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Συλλόγου. Άνδρες και Γυναίκες αγωνίζονται στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΣΕΦ σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

Οι Άνδρες αντιμετωπίζουν το Ρέθυμνο και τον Ίφιτο Πατρών το Σάββατο για την 5η και 6η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Οι Γυναίκες με τη σειρά τους δίνουν δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, το Σάββατο και την Κυριακή, μετά την αλλαγή που έγινε στο πρόγραμμα αγώνων για την 6η και 13η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κώστας Λαγογιάννης δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε δύο ομάδες οι οποίες είναι «γρίφοι» σχετικά με την σύνθεση που θα κατεβάσουν. Το Ρέθυμνο στοχεύει ψηλά, με πολύ καλούς και ποιοτικούς αθλητές. Θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ ανταγωνιστικοί και δυνατοί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, φέρνοντας την αντίπαλη ομάδα σε δύσκολη θέση. Εννοείται στοχεύουμε στη νίκη. Ο Ίφιτος εάν έχει στη σύνθεσή του τον Σέρβο, τον Καρακάσεβιτς, γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και δύσκολος αντίπαλος».

Η Ιωάννα Γερασιμάτου με τη σειρά της δήλωσε στο aek.gr: «Αυτό το Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Θα είναι δυο δύσκολα παιχνίδια, κόντρα σε αθλήτριες πολύ υψηλού επιπέδου. Θέλουμε να παίξουμε χωρίς άγχος και να είμαστε ανταγωνιστικοί, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:
Σάββατο 04/12/2021
12:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ (6η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών)

16:00 ΑΕΚ – ΟΕΑ Ρεθύμνου (5η αγωνιστική 2ου Ομίλου Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών)

18:30 ΑΕΚ – ΑΣ Ίφιτος Πατρών (6η αγωνιστική 2ου Ομίλου Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών)

Κυριακή 05/12/2021
12:30 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ (13η αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ