ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γκισέλ Σίλβα: «Μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά»!


Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γκισέλ Σίλβα. Η Κουβανή διαγώνιος, που όπως ανέφερε σε όλους το όνομά της προφέρεται… Γκισέλ και όχι Ζιζέλ, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με τη μεταγραφή της στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και έδειξε πανέτοιμη για τη νέα χρονιά.

Αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί, την Γκισέλ Σίλβα υποδέχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, και ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, οι οποίοι ξενάγησαν την αθλήτρια στα Γραφεία, η οποία και εντυπωσιάστηκε από την επιβλητική τροπαιοθήκη.

Η Γκισέλ Σίλβα μίλησε στο aek.gr φορώντας μάλιστα τη νέα φανέλα της ομάδας, παρουσιάζοντας την σε όλο το κοινό, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Η Γκισέλ Σίλβα δήλωσε για το νέο βήμα στην καριέρα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη χώρα, αλλά αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Γνωρίζω την ΑΕΚ και τη θέση στης στο Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πάρα πολύ ψηλά. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και να φτάσει ψηλά».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ