ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ δίπλα στο Ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα!


Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες το Ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα υπέστη σοβαρές καταστροφές από πυρκαγιά που ξέσπασε. Το ευτυχές γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί ή υπεύθυνος του Ιδρύματος, επισκιάστηκε στη συνέχεια από το γεγονός ότι όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, μεγάλο μέρος του ρουχισμού και πολλά άλλα είδη καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Η σχέση της ΑΕΚ, και ειδικά του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, με το Ίδρυμα είναι ιδιαίτερα στενή, με τα κορίτσια της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια να επισκέπτονται σε γιορτές και όχι μόνο τα παιδιά και να τους προσφέρουν δώρα, είδη πρώτης ανάγκης και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται.

Όταν έγινε γνωστή η καταστροφή από την πυρκαγιά και χωρίς κανένας να ζητήσει κάτι από τα κορίτσια, όλες οι αθλήτριες του “Δικεφάλου” συγκέντρωσαν ένα ποσό και το έδωσαν στο Ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα. Οι αθλήτριες της ΑΕΚ με μεγάλη τους χαρά πρόσφεραν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά και έδειξαν έμπρακτα ότι βρίσκονται στο πλευρό τους.

Τα χρήματα ήδη δόθηκαν στους υπεύθυνους του Ορφανοτροφείου με σκοπό να επουλώσουν τις πληγές από την πυρκαγιά και να δώσουν λίγη χαρά στα μικρά παιδιά. Άλλωστε αυτό είναι σημαντικότερο από κάθε τι άλλο.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ