ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ στο Cycle365 Magazine!


Το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ όχι μόνο συνεχίζει να κρατά ψηλά την “κιτρινόμαυρη” σημαία, αλλά ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο σε όλες τις κατηγορίες. Σε μία ιστορική σεζόν για το τμήμα, καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια από τη δημιουργία του (1929-2019), δείχνει πιο έτοιμο από ποτέ να πολλαπλασιάσει τις επιτυχίες του.

Έτσι, το κορυφαίο ποδηλατικό περιοδικό της Ελλάδας, Cycle365 Magazine, έκανε ένα αφιέρωμα στην ΑΕΚ, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών, όσο και σε επίπεδο μεγαλύτερων κατηγοριών. Στο περιοδικό, φυσικά, μίλησαν και οι άνθρωποι που “τρέχουν” το τμήμα, με τους προπονητές Παναγιώτη Σκυλοδήμο και Κωνσταντίνο Παπουτσά να σχολιάζουν όχι μόνο το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά και το παρελθόν. Δύο από τους κορυφαίους ανθρώπους του χώρου, δίνουν τα φώτα τους τόσο ως πρώην αθλητές, όσο και ως νυν προπονητές δείχνοντας το δρόμο για τη συνέχεια.

Παράλληλα, ο έφορος του τμήματος, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, αναφέρεται σε όλη την ιστορία του τμήματος, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας.

Το περιοδικό είναι free press και μπορείτε να το προμηθευτείτε από διάφορα σημεία διάθεσης. Στην ιστοσελίδα www.cycle365.gr και συγκεγκριμένα στον τομέα “Διανομή” (www.cycle365.gr/dianomi/) αναφέρονται όλα τα σημεία από όπου μπορείτε να κάνετε δικό σας το περιοδικό, αλλά και γενικά στην ιστοσελίδα μπορείτε να περιηγηθείτε και να μάθετε τα πάντα γύρω από την ποδηλασία.

Μία εξαιρετική προσπάθεια που αξίζει να την στηρίξετε και φυσικά, μέσω του τελευταίου τεύχους να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ που στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ