ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ιστορική πρεμιέρα με Παλαιό Φάληρο!


Στο Παλαιό Φάληρο ξεκινάει η πορεία της ΑΕΚ στην Α1 Εθνική Κατηγορία Πόλο Ανδρών, καθώς φιλοξενείται αύριο (10/10, 19:30) από την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Η “Ένωση” στην παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία εμφανίζεται πλήρως ενισχυμένη και έτοιμη για να διεκδικήσει ό,τι της αξίζει.

Ο προπονητής των επιτυχιών, Κωνσταντίνος Δάνδολος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Φλέγκα, Καζάζη, Σταμέλο, Κουτσιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Γιαννουρή, Radjen, Στελλάτο, Βέκκο, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Παυλιδάκη, Παπάκο.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” δήλωσε στο aek.gr: “Είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ να κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία. Το όνομα της ΑΕΚ έχει μεγάλο ειδικό βάρος στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά στο χώρο της υδατοσφαίρισης είναι μία νεοσύστατη ομάδα που έφτασε άμεσα βέβαια στην κορυφαία κατηγορία. Σκοπός μας είναι να εδραιωθεί το όνομα της ΑΕΚ στις μεγάλες δυνάμεις του πόλο και να πρωταγωνιστήσει όπως αξίζει στο όνομά της. Η φετινή χρονιά είναι αναγνωριστική και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε και από ένα σκαλοπάτι. Το Φάληρο είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία, με ομοσπονδιακό προπονητή στον πάγκο. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μιας μεγάλης και δύσκολης πορείας που ξεκινάει. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλό ξεκίνημα, με υγεία και με την ευχή να ολοκληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις αδιάκοπα“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ