ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το 3ο σερί οι Πρωταθλητές!


Ξεκινάει η σεζόν για την ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ που ταξιδεύει στο Δερβένι Κορινθίας εν όψει της αυριανής (10/10) πρεμιέρας της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν την ΕΑ Βόχας (15:00) και τον ΑΟ Ταταύλα (17:30) για τις 2 πρώτες αγωνιστικές του 2ου Ομίλου με στόχο να ξεκινήσουν με το… δεξί την πορεία τους για το 3ο διαδοχικό Πρωτάθλημα.

Στο Δερβένι Κορινθίας θα υπάρξουν και μεταδόσεις μέσω live streaming από το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=1mj5AhRQdcA&feature=youtu.be&ab_channel=Life

Ο Κωνσταντίνος Λαγογιάννης δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινάει η νέα σεζόν και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε δύο καθαρές και εμφατικές νίκες απέναντι στη Βόχα και τα Ταταύλα, ώστε να ξεκινήσουμε ιδανικά το Πρωτάθλημα και να αποκτήσουμε την αναγκαία ψυχολογία ενόψει του επόμενου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου, όπου θα αντιμετωπίσουμε στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό. Θα παραταχθούμε πλήρεις και θεωρώ ότι αν κάνουμε μία εμφάνιση με βάση τις δυνατότητές μας θα κατορθώσουμε να πάρουμε τις δύο νίκες“.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 10/10/2020
15:00 ΕΑ Βόχας – ΑΕΚ (1η αγωνιστική)

17:30 ΑΕΚ – ΑΟ Ταταύλα (2η αγωνιστική)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ