ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Και την ψυχή μας για το Κύπελλο»


Οι εορτάζουσες, Ελένη Στεφάτου και Ελένη Τσελέντη μίλησαν στο aek.gr, για τον αυριανό Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπαν:

Ελένη Στεφάτου: «Ο αυριανός Τελικός είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα μας, καθώς στην πρώτη μας σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, βρισκόμαστε ήδη στα τελικά του θεσμού. Θα δώσουμε το 101% του εαυτού μας και όλη μας την ενέργεια, για το καλύτερο δυνατό. Όλες μαζί ενωμένες, σαν μία γροθιά, είμαστε έτοιμες, ενωμένες και προετοιμασμένες για τον Τελικό. Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που μας υποδέχθηκε στον Βόλο και μας εμψύχωσε. Υποσχόμαστε θα δώσουμε και τη ψυχή μας για το Κύπελλο».

Ελένη Τσελέντη: «Ο Τελικός Κυπέλλου είναι αυτός που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και προετοιμαζόμαστε. Τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο εμπόδιο που χρειάζεται να περάσουμε για να στεφθούμε Κυπελλούχες. Η ομάδα μας είναι συγκεντρωμένη και μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη που θα προκύψει στον αγώνα. Θα θέλαμε πολύ όλους τους φιλάθλους μας στο γήπεδο για να μας στηρίξουν. Ελπίζω να παίξουμε έναν φαντασμαγορικό τελικό, διαφήμιση του ποδοσφαίρου γυναικών και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Το πιστεύουμε πολύ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ