ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ: Αγαπημένη Συνήθεια – Ιερή Υποχρέωση!


Τα τηλεφωνήματα πολλά. Τα μηνύματα ακόμα περισσότερα. Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ από την πρώτη ημέρα θεσμοθέτησης της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ θέλησαν να μάθουν όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κάρτα που δίνει πνοή στη Μάνα ΑΕΚ.

Για αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε όλα τα ερωτήματά σας, τα κωδικοποίησαμε και σας απαντάμε σε όλα με στόχο να γίνει αντιληπτό από όλους ότι η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν είναι μία αγορά, αλλά μία πράξη αγάπης προς την ομάδα μας και μία ιερή υποχρέωση προς την ιστορία της.

1) Τι είναι η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και σε τι συμβάλλει;

H ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ είναι η ελάχιστη οικονομική ενίσχυση που μπορεί να δώσει ο φίλος της ΑΕΚ στη Μάνα ΑΕΚ για την εξυγίανση του Σωματείου, την πληρωμή των χρεών παλαιότερων ετών προς τρίτους, την δημιουργία σύγχρονων Ακαδημιών, την λειτουργία όλο και περισσότερων αθλημάτων και τμημάτων και την ενίσχυση των ανδρικών και γυναικείων ομάδων μας με σκοπό την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων.

2) Πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ;

H ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ κοστίζει μόλις 10 ευρώ για μία αγωνιστική περίοδο δώδεκα μηνών.

3) Γνωρίζω για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, αλλά φέτος δεν την πήρα γιατί δεν είχα την ευκαιρία να αγοράσω εισιτήριο διαρκείας σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, ούτε μπορούσα να παρακολουθήσω αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ από κοντά.

Την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ πρέπει να την αγοράζουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες, πάμε δεν πάμε στο γήπεδο, είτε ζούμε στην Ελλάδα, είτε ζούμε στο εξωτερικό. Είναι η ελάχιστη συμβολή μας στο Σωματείο για να μπορέσει να κάνει όσα αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το Σωματείο μας, η ΑΕΚ μας, ανήκει στον κόσμο της. Δείτε πόσα πράγματα μπορέσαμε να κάνουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Κατ’ αρχήν εξυγιαίνουμε το Σωματείο, εξοφλήσαμε πολλές παλιές οφειλές προς αθλητές, προπονητές, προμηθευτές, έχουμε κάνει διακανονισμούς και ρυθμίσεις, ρυθμίσαμε χρέη προς Ομοσπονδίες από τιμωρίες που είχαν επιβληθεί στις ομάδες μας.

Και κυρίως δεν αφήνουμε χρέη από τη μία σεζόν στην επόμενη.

Προσπαθούμε να έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες σε όλα τα τμήματα. Ήδη σε δύο χρόνια έχουμε πάρει δύο τίτλους στο ποδόσφαιρο σάλας και έπεται συνέχεια. Έχουμε πάρει ήδη το Πρωτάθλημα σε Εφήβους, Νεάνιδες, Νέους Άνδρες, Νέες Γυναίκες στη Σπάθη στην Ξιφασκία και στοχεύουμε στο 8ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στις Γυναίκες και το 2ο στους Άνδρες. Φτάνουμε σιγά-σιγά στην κορυφή στην Πυγμαχία, αναμορφώσαμε την Ποδηλασία με Ακαδημίες πρότυπο, ενώ αναγεννιόμαστε στο στίβο. Το powerlifting διατηρείται στην κορυφή, όπως και το ράγκμπι λιγκ και φυσικά το χάντμπολ μας επιδιώκει την κατάκτηση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κορυφής. Παράλληλα, στο ανδρικό βόλεϊ προσπαθούμε να ενταχθούμε ξανά στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στο γυναικείο βρισκόμαστε κοντά στην επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία

Δημιουργήσαμε ομάδες σε πόλο, τοξοβολία, ενώ ξεκινάμε νέα τμήματα στα περισσότερα αθλήματα, όπως το ιστορικό άθλημα της πάλης, το ΜΜΑ, το καράτε, το τζούντο, το ταε κβο ντο, η γυμναστική.

Και φυσικά περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών στην ιστορία του Συλλόγου στην παρθενική μας συμμετοχή στην Α1, την άνοδο της γυναικείας ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Α2 και φυσικά τους τελικούς της ομάδας χάντμπολ.

Σε μικρό χρονικό διάστημα τελειώνει η διαμόρφωση ενός νέου γυμναστηρίου για το άθλημα του muay thai, που πρόκειται επίσης να ξεκινήσει άμεσα.

Για όλα αυτά είμαστε περήφανοι και θέλουμε να είστε περήφανοι και εσείς όλοι οι Ενωσίτες. Δεν είμαστε όμως περήφανοι μόνο για αυτά.

Είμαστε περήφανοι για το νέο πανέμορφο σάιτ του Σωματείου μας (www.aek.gr), είμαστε περήφανοι για το νέο σύγχρονο σάιτ του χάντμπολ (handball.aek.gr), είμαστε περήφανοι για το νέο e-shop μας (www.aek.gr, eshop.aek.gr), την ποιότητα των προϊόντων μας και τις ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε περήφανοι ακόμη και για την συνεργασία μας με μεγάλο ασφαλιστικό πάροχο, ώστε οι ασφαλίσεις των Ενωσιτών οπαδών μέσω της aek insurance (www.aek.gr) να επιφέρουν οικονομικό όφελος στο Σωματείο, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των φίλων της ΑΕΚ.

Είμαστε περήφανοι γιατί θέσαμε σε λειτουργία το AEK TV και μεταδώσαμε αγώνες χάντμπολ, βόλεϊ, πινγκ πονγκ, ράγκμπι λιγκ, δίνοντας την ευκαιρία στους ΑΕΚτζήδες από όλο τον κόσμο να παρακολουθούν την αγαπημένη μας ομάδα.

Πιο πολύ όμως είμαστε υπερήφανοι για τους ερασιτέχνες πρωταγωνιστές του αθλητισμού του Σωματείου μας, για τους πρωταθλητές μας Χάρη Καστραντά της ποδηλασίας και Δώρας Γκουντούρα της ξιφασκίας που επιδιώκουν την πρόκρισή τους στην Ολυμπιάδα. Για τον παγκόσμιο ρέκορντμαν παίδων στην Σφύρα Νίκο Πολυχρονίου, για τον Παναγιώτη Περεντή του δυναμικού τριάθλου και για τον Παναγιώτη Τοπάλη της άρσης βαρών, που μας εκπροσωπούν επάξια πανευρωπαϊκά Είμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές των Ακαδημιών μας που φορούν το δικέφαλο στο στήθος και επιτέλους θα στελεχώσουν επάξια τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες μας.

Περισσότερο από όλα είμαστε υπερήφανοι για το τμήμα Μπάσκετ με Αμαξίδιο, που ξεκινά τους αγώνες του και μας περιμένει όλους να στηρίξουμε τους αθλητές μας και την ομάδα μας σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα με πρωταγωνιστές τους γίγαντες της θέλησης…

Όλα αυτά τα κάναμε με την βοήθεια της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, με τη συμμετοχή του κόσμου της ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια της αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα.

4) Γιατί πρέπει να συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ;

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε όσα έχουμε πετύχει μαζί και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, τόσο από πλευράς εικόνας του Σωματείου μας, όσο και από πλευράς αγωνιστικών επιτυχιών.

5) Τώρα συμφέρει να πάρω ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ;

Δεν είναι ζήτημα συμφέροντος, αλλά ζήτημα αλληλεγγύης στο Σωματείο μας, στην Μάνα ΑΕΚ. Μάλιστα τώρα είναι που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη, τώρα που οι αγώνες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ φθάνουν στο τέλος τους για τη φετινή χρονιά, αλλά οι υποχρεώσεις της Ερασιτεχνικής παραμένουν και είναι πολλές.

Οι ανάγκες της Μάνας ΑΕΚ δεν σταματούν ποτέ. Ας βοηθήσουμε με μία ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ο καθένας μας, να πάρουμε τα αμαξίδια για τα ΑΜΕΑ μπασκετμπολίστες μας, να καλύπτουμε τα οδοιπορικά τους, τα έξοδα των ποδηλατών μας, των πυγμάχων μας, των ξιφομάχων μας, των αρσιβαριστών μας, όλων των αθλητών μας!

Ας συμβάλλουμε στον εκσυγχρονισμό των Ακαδημιών μας στο στίβο, στην ποδηλασία…

Ας συμβάλλουμε στην οικονομική ενίσχυση του Σωματείου, ας βοηθήσουμε να ανταποκριθεί και φέτος στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

6) Δηλαδή η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν χρησιμεύει μόνο για να αγοράζουμε εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ;

Χρησιμεύει και γι αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο σκοπός, δεν είναι αυτός ο βασικός σκοπός. Φυσικά πρέπει να είσαι κάτοχος της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για να αγοράσεις διαρκείας και απλά εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Γιατί με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η οικονομική ενίσχυση της Μάνας ΑΕΚ, η οποία δυστυχώς έχει σχεδόν μηδαμινά έσοδα από εισιτήρια των αγώνων της και από χορηγίες.

Όμως η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ χρησιμεύει για την οικονομική ενίσχυση της Μάνας ΑΕΚ, για όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ πρέπει να γίνει η ιερή υποχρέωση όλων των ΑΕΚτζήδων απέναντι στη Μάνα ΑΕΚ, στο Σωματείο που φέρει το σύμβολο του δικέφαλου αετού και τους συμβολισμούς και τις αξίες του Βυζαντίου, του Ελληνισμού, της Προσφυγιάς.

Ας κάνουμε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ την αγαπημένη μας συνήθεια!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ