ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Κιτρινόμαυρη» κυριαρχία


Εκπληκτικό διήμερο για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, καθώς το Σαββατοκύριακο 09-10/03 κατέκτησαν 7 μετάλλια σε 3 διαφορετικούς αγώνες, ενώ παράλληλα σημείωσαν πολύ καλά πλασαρίσματα.

Το Σάββατο έτρεξαν στον 1ο Γύρο Λιβαδείας στην ατομική χρονομέτρηση, που διεξήχθη από την ΠΕΠΑ. Στους Μάστερς, ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης αναδείχθηκε νικητής στη Δ1. Στην Β2 Κατηγορία, ο Ευάγγελος Σακελλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, και οι Νίκος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Χατζηπασχάλης, Λευτέρης Παπουτσάς και Ανδρέας Γεωργόπουλος κατέλαβαν την 4η, 5η, 6η θέση και 10η θέση αντίστοιχα στη Γ2 Κατηγορία. Ο Παντελής Πατέλος κατετάγη 9ος στη Γ1 Κατηγορία

Στον αγώνα αντοχής της επόμενης μέρας, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο οι: Ευάγγελος Σακελλής (Γ1), Νίκος Κωνσταντόπουλος (Γ2), Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης (Δ1). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Χατζηπασχάλης στη Γ2, ενώ αξιόλογα πλασαρίσματα είχαμε από τους Λάμπρο Ζενέτο (Γ2), Γιώργο Κοπέλη (Β2) και Παντελή Πατέλο (Γ1).

Την Κυριακή στη Λάρισα διεξήχθη ο Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Αντοχής, από τον ΠΓΣ Λάρισας. Η Μαριάννα Γιαμπάνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις Γυναίκες, βάφοντας… «κιτρινόμαυρη» τη Λάρισα και σηκώνοντας στην κορυφή τη σημαία της ΑΕΚ! Πολύ καλή κούρσα και από τον Αλέξανδρο Γκέσο που κατετάγη 7ος στους Άνδρες.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο διεξήχθη και ο Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ στο Γέρακα, υπό την επίβλεψη του ΣΥΦΑΓΕ.

Στο αγώνισμα του XCE, ο Παύλος Γούδας κατέκτησε την 4η θέση και ο Διονύσης Πλατσάκης την 6η, στην Κατηγορία Μάστερ. Στην Ακαδημία, ο Γιώργος Βασιλείου κατετάγη 9ος (Μίνι Μικρά), ο Άλκης Καλλίγερος 9ος (Μίνι Μεγάλα) και ο Άγγελος Σαρρής 12ος (Παμπαίδες).

Στο αγώνισμα του XCC, ο Άγγελος Σαρρής τερμάτισε 20ος (Παμπαίδες) και ο Διονύσης Πλατσάκης 10ος (Μάστερ Β’).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ