ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Οι δηλώσεις της ανόδου στο aek.gr


Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ πέτυχε την άνοδό του στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική άνοδος για τον «Δικέφαλο», καθώς πέρσι είχε πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική από την Α’ Αττικής.

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα, το τμήμα που επαναδραστηριοποιήθηκε το 2019, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Β’ Εθνική Κατηγορία, ενώ συνεχίζεται η ανάπτυξη της Ακαδημίας.

Μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου, ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας μίλησαν στο aek.gr.

Αναλυτικά:
Ευαγγελία Γεωργούση: «Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την υπέρβαση! Μια υπέρβαση που οφείλεται αποκλειστικά στην αγάπη για το σκακι και σε όλους αυτούς που πάλεψαν και αγωνίστηκαν και αυτή τη χρονιά με ανιδιοτέλεια και ομαδικότητα. Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και γνώρισα εξαιρετικά ικανούς σκακιστές και πάνω από όλα εξαιρετικούς ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα και είμαι σίγουρη πως θα φτάσει ψηλά εξαιτίας των υπέροχων ανθρώπων που την απαρτίζουν».

Δημήτρης Κοντόπουλος: «Παππούς και μπαμπάς Κωνσταντινουπολίτες μας μετέφεραν τις αξίες της Πόλης, που με τις πράξεις μας προσπαθούμε να τις μεταφέρουμε στα παιδιά μας. Τιμή μου να αγωνίζομαι για την ομάδα μου και την ομάδα των προγόνων μου και μεγάλη χαρά η επίτευξη του στόχου της ανόδου».

Ερνέστος Πιλάλης: «Ως αθλητής της ΑΕΚ από 6 χρονών, είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Θα είμαι πάντα στη διάθεση της ΑΕΚ όποτε με χρειάζεται».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ