ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη (11-10) επί του ΝΟ Χίου και στα χέρια της η 5η θέση!


Τιμώντας τα 100 χρόνια από την Ίδρυση του Συλλόγου, η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ επικράτησε με 11-10 του ΝΟ Χίου για την 7η αγωνιστική του G2 της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 5ης θέσης. Η «Ένωση» τα έδωσε όλα και ανάγκασε τους νησιώτες στην πρώτη τους ήττα στη Β’ Φάση και πλέον κόντρα στα Χανιά (17/04), πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα με στόχο να βγουν 5οι και να πέσουν πάνω στον ΟΦΘ.

To παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν όλοι υψηλή απόδοση και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 5-7, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση στο β’ μέρος. Πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» ήταν ο Αράγια με 3 τέρματα, ενώ ακολούθησαν οι Στελλάτος και Παππάς.

ΑΕΚ – ΝΟ Χίου 11-10
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 3-2, 3-1.
ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Φωτεινάκης, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς, Παππάς Αλ. 2, Ζαχόπουλος, Καζάζης 1, Τουρκομένης, Στελλάτος 2, Αράγια 3, Βουκίσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμάς, Μαρινάγης 1.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Βάινμπεργκ,Μιμίδης Στ. 1, Αντάτσι 3, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Τσιρώνης 2, Πανταζόπουλος 1, Ρούμανης, Αμπαζής 1, Αγιωργούσης 1, Κωνσταντόπουλος, Γιαννάρας, Λιαντζίρης.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ