ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μανωλίδης!


Ο δεύτερος αιώνας Ιστορίας της ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου να φέρνει μία τεράστια επιτυχία!

Ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στην ατομική χρονομέτρηση το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου, που διεξήχθη στην Αταλάντη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στην αντοχή δρόμου. Ο Έφηβος αθλητής του «Δικεφάλου» αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, σηκώνοντας στην κορυφή τη σημαία της αιώνιας ΑΕΚ, φέρνοντας και δεύτερο μετάλλιο, ενώ αγωνιζόταν εμπύρετος με οξεία αμυγδαλίτιδα!

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Στράτος Μανωλίδης, δήλωσε στο aek.gr: «Αγωνίστηκα άρρωστος με αντιβίωση με το μυαλό μου στα 100 χρόνια της ΑΕΚ. Αφιερώνω αυτό το χρυσό μετάλλιο στο Σύλλογό μας και μόνο, σε αυτή την σπουδαία ημερα των γενεθλίων του. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, για την πίστη του σε μένα και την αμέριστη στήριξη που λαμβάνω τα τελευταία χρόνια. Επίσης, τον έφορο του τμήματος, Στέφονο Γατσούλη, που μέσω της εταιρείας του με προμηθεύει και τρέχω με τα καλύτερα ποδήλατα της παγκόσμιας αγοράς. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν σε κάθε πανελλήνιο αγώνα τόσο ανταγωνιστικός. Εκτός από τους γονείς μου που είναι συνεχώς δίπλα μου σε όλα τα ταξίδια και στους αγώνες, ευχαριστώ τον προπονητή της Ακαδημίας μας, Ιβάν Μαυροθαλασσίτη, που ήταν αυτός ο πρώτος που μου δίδαξε την αγωνιστική φιλοσοφία και έθεσα τις γερές βάσεις για να προχωρήσω στο δρόμο των επιτυχιών. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου μας και όλο τον κόσμο της ΑΕΚ χρόνια πολλά“.

*To φωτογραφικό υλικό είναι του Νάσου Τριανταφύλλου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ