ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέα μετάλλια σε Ψυχικό και Ρέντη


Δε σταματούν οι επιτυχίες για το τμήμα ποδηλασίας του Συλλόγου με μικρούς και μεγάλους αθλητές να κατακτούν μετάλλια στους δύο αγώνες της Κυριακής (08/12).

Συγκεκριμένα, στο Ψυχικό διεξήχθη ο αγώνας ATH-Cross 2019 που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός ΑΟ μαζί με το κατάστημα 48χ17 Cycles. Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από 3 αθλητές, όπου ο καθένας έτρεξε την ίδια ημέρα σε 2 αγώνες. Ο ένας αγώνας ήταν CYCLO CROSS CX και ο δεύτερος αγώνας MTB.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τάσος Παπαποστόλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα CYCLO CROSS και το ασημένιο στο ΜΤΒ στην κατηγορία Ανδρών. Ο Πρωταθλητής του “Δικεφάλου” βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε για ακόμα μία φορά βάφοντας… “κιτρινόμαυρο” και το Ψυχικό.

Ο Διονύσης Πλατσάκης με τη σειρά του κατέκτησε την 5η θέση και στα δύο αγωνίσματα, ενώ ο Τάσος Καβαλιεράτος που αγωνίστηκε μόνο στο CYCLO Cross αναδείχθηκε 6ος, καθώς ήταν άτυχος, αφού στον 3ο Γύρο έπαθε λάστιχο και έτρεξε τους 3 τελευταίους γύρους με τη ζάντα!

Στο PORTO LEONE MINI CUP JUINIOR FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο στάθμευσης του υπερμάρκετ “Σκλαβενίτης” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, αγωνίστηκε η Ακαδημία της ΑΕΚ. Ηταν μια μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο και οι μικροί μας αθλητές (10 αθλητές συνολικά) πέρασαν όμορφα και αγωνίστηκαν με την καρδιά τους.

Τα μίνι μικρά και μίνι μεγάλα συμμετείχαν σε αγώνα Criterium 8 και 14 στροφών αντίστοιχα. Οι παμπαίδες συμμετείχαν σε αγώνα τύπου Πίστας με αποκλεισμό maximum 20 στροφών.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η Σωτηρία Βασιλείου στην κατηγορία Μίνι Μικρά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Στράτος Μανωλίδης στους Παμπαίδες, ενώ 3ος κατετάγη στα Μίνι Μεγάλα ο Αριστείδης Δημητρόπουλος. Τέλος, “ασημένιος” έγινε ο Ιάσονας Γιαλαμάς στα Μίνι Μικρά, ενώ ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης κατετάγη 6ος.

Τις αποστολές του “Δικεφάλου” συνόδεψαν ο Προπονητής της Ακαδημίας, Κωνσταντίνος Παπουτσάς, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ