ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες επιτυχίες για την Ποδηλασία!


Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν για ακόμα μία φορά οι ποδηλάτες της ΑΕΚ που συμμετείχαν σε δύο αγώνες.

Συγκεκριμένα, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας πίστας «KRONOS PISTA CUP #2» που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας. Ο Ιάσονας Γιαλαμάς στο αγώνισμα Σκρατς με αποκλεισμό της κατηγορίας μίνι, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση. Στον ίδιο αγώνα ο Κωνσταντίνος Παπίτσης κατετάγη 4ος και ο Μάριος Μούργκας 5ος. Στη κατηγορία δε των παμπαίδων, ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης κατετάγη 5ος στον αποκλεισμό και 13ος στο σκρατς. Συνολικά η Ακαδημία της ΑΕΚ είχε 3 αθλητές στην βαθμολογούμενη εξάδα, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική της. Την αποστοολή συνόδευσε ο προπονητής, Ιβάν Μαυροθαλασσίτης.

Μάλιστα, στον αγώνα του ΟΑΚΑ, το «παρών» έδωσε και ο Στέφανος Γατσούλης. Ο νέος Έφορος του τμήματος συνομίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και τους αθλητές, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και παράλληλα είδε και τις ανάγκες που υπάρχουν στο τμήμα, δίνοντας ήδη λύση στην εξεύρεση ποδηλάτων πίστας.

Στη Λέρο ταξίδεψε ο Κυπελλούχος της ΑΕΚ, Στράτος Μανωλίδης, για να λάβει μέρος στο 3ο σκέλος του εθνικού κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας (XCO) που διοργάνωσε η Ε.Ο.Π. σε συνεργασία με τον ποδηλατικό όμιλο Κω και αρωγό τον δήμο Λέρου. Στην κατηγορία Παίδων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και τη 2η θέση, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Μάλιστα, θα μπορούσε να φτάσει και στο χρυσό, ωστόσο έχασε πολύτιμο χρόνο λόγω πτώσης που είχε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ