ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προπονητής της ΑΕΚ ο Άγγελος Εμμανουηλίδης!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Άγγελος Εμμανουηλίδης.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος διπλωματών UEFA Α και UEFA B κλασικού ποδοσφαίρου και UEFA Futsal B. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αθήνα ’90 κατακτώντας διαδοχικά πρωταθλήματα από το 2005 έως το 2013 όταν και σταμάτησε από την ενεργό δράση. Στη συνέχεια κάθησε στον πάγκο της Αθήνα ’90, την οποία οδήγησε σε 2 πρωταθλήματα ως πρώτος προπονητής, ενώ από το 2019 ανήκει στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ, ως γυμναστής και βοηθός προπονητή, πανηγυρίζοντας το Πρωτάθλημα του 2020.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ως βοηθός ένας εκ των κορυφαίων αθλητών του ελληνικού Futsal, ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας.

Team Manager του τμήματος αναλαμβάνει ο Γκέντι Μπεγκάι, που διέπρεψε ως παίκτης στην Ελλάδα και ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν την πρόταση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ που με εμπιστεύθηκε. Ήδη με τους συνεργάτες μου, Αποστόλη Γκαιφύλλια και Μπεγκάι Γκεντίμ έχουμε στρωθεί στη δουλειά για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Στόχος μας σαφώς δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Γνωρίζουμε το τι πρέπει να κάνουμε και είμαι σίγουρος ότι διοίκηση, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές θα κάνουμε τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιάννη Ζιάβα για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 3 χρόνια στην ΑΕΚ. Η ομάδα είναι άριστα δουλεμένη. Τέλος, χρειαζόμαστε το φίλαθλο κόσμο δίπλα μας. Να μας βοηθάει και να μας εμψυχώνει. Καλούμε τους φιλάθλούς μας να προμηθευτούν την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και να μας στηρίξουν για ακόμα μία χρονιά».

Καλή επιτυχία!

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ