ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παγκόσμιο ρεκόρ ο Παπαναστασίου στο deadlift!

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Μεγάλη μέρα ήταν η σημερινή όχι μόνο για το τμήμα άρσης βαρών-powerlifting της ΑΕΚ, αλλά για το ίδιο το άθλημα! Ο αθλητής μας, Ροβέρτος Παπαναστασίου πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία του deadlift σηκώνοντας 305 κιλά!

Στην πανελλήνια λίγκα που διοργάνωσε το ΕΣΔΤ, στην κατηγορία των junior, ο Παπαναστασίου με σωματικό βάρος 75 κιλά σήκωσε τα 305 κιλά, δηλαδή σχεδόν 4 φορές το βάρος του. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με την ιστορική επιτυχία του Παπαναστασίου, το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα κάνοντας περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και της χώρας.

Πλέον, ο αθλητής μας περιμένει και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, στοχεύοντας φυσικά σε νέες επιτυχίες.

Η ΑΕΚ συγχαίρει τον αθλητή της, Ροβέρτο Παπαναστασίου, για την ιστορική του επιτυχία στο άθλημα του powerlifting στην κατηγορία deadlift, που εκτός από τα 305 κιλά, σήκωσε και την σημαία της ομάδας στην κορυφή όλου του κόσμου. Ο Ροβέρτος έκανε υπερήφανη όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και όλους τους φίλους του “Δικεφάλου” που έχουν άλλο ένα λόγο να νιώθουν υπερήφανοι που στηρίζουν το Σύλλογο μας.

Δείτε την ιστορική προσπάθεια του αθλητή μας:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ