ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πακέτα Εισιτηρίων Διαρκείας και ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη την οικονομική κρίση, αλλά και την αγάπη των φίλων του Συλλόγου να βρίσκονται στο πλευρό όλων των τμημάτων, σχεδίασε 4 πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν Εισιτήρια Διαρκείας και ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Επέλεξε το αγαπημένο σου και στήριξε την ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα:
1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ + ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ (3 in 1 pack)
Με το πακέτο αυτό παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες χάντμπολ σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ), Κύπελλο (έως και την ημιτελική φάση) και Challenge Cup (έως και την ημιτελική φάση) και όλους τους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ γυναικών σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ) και Κύπελλο (εκτός Final Four), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος (χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών) και Challenge Cup (χάντμπολ).

Κόστος: 70€.

2) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ
Με το πακέτο αυτό παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες χάντμπολ σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ), Κύπελλο (έως και την ημιτελική φάση) και Challenge Cup (έως και την ημιτελική φάση), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος και Challenge Cup.

Κόστος: 50€.

3) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ
Με το πακέτο αυτό παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ γυναικών σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ) και Κύπελλο (εκτός Final Four), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος.

Κόστος: 30€.

4) VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ (ultimate pack)
Με το… απόλυτο πακέτο, παρακολουθείς από διακεκριμένη προσωπική θέση όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων: χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, πόλο, rugby league, ποδοσφαίρου σάλας σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ), Κύπελλο (εκτός τελικών φάσεων), Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων (εκτός τελικών φάσεων), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος και Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Κόστος: 170€.

Η διάθεση των πακέτων προσφοράς γίνεται από:
– Τα γραφεία της ΑΕΚ Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:30.
– Το επίσημο eshop του Συλλόγου, eshop.aek.gr.

Κάνε δικό σου το πακέτο προσοφράς που σου ταιριάζει και φώναξε… “είμαι ΑΕΚ“!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ