ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Πανέμορφες στιγμές στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή!


Με την ψυχή τους χάρηκαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας Χάντμπολ της ΑΕΚ μικροί και μεγάλοι. Πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/12) με την Πυλαία, όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, αλλά και πολλοί μικροί φίλοι της ΑΕΚ, βρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” και πέρασαν πανέμορφες στιγμές.

Οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν… αντίπαλοι με τους γονείς τους, είδαν από κοντά την ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα έπαιξαν μαζί τους σε αγώνα. Μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να βάλουν γκολ στον Καφφάτο και τον Kosanovic, να μάθουν τα μυστικά από τους κορυφαίους εξτρέμ, Hoggas, Γεωργιάδη, Κεδέρη, Ζαμπούνη και Αραμπατζή, να παίξουν με τους Ισπανούς άσσους Jimenez και Florido, αλλά και να τα… βάλουν με τους Γιόσμου, Νικολαΐδη, Buneta, Δομπρή, Μυλωνά και Μωραΐτη.

Φυσικά, έλαβαν πρώτα τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια, αλλά και του Αλέξη Αλβανού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μοιράστηκαν κεράσματα που είχαν ετοιμάσει οι γονείς των νεαρών αθλητών μας, αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικα δώρα και στη συνέχεια έλαβαν τις θέσεις τους στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν την αήττητη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ εύχεται καλές γιορτές σε όλους με υγεία!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ