ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πώληση του Nikola Radjen στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου


Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για την πώληση του Nikola Radjen στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Nikola για την προσφορά του στην ανδρική ομάδα πόλο του Συλλόγου, στην πρώτη και ιστορική της συμμετοχή στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Το πέρασμα του Nikola Radjen από την ΑΕΚ, αν και σύντομο, ήταν εξαιρετικά σημαντικό και ενδεικτικό της προσπάθειας και των στόχων της ΑΕΚ για καθιέρωση σε ένα ακόμα σπορ στην ελίτ του αθλήματος.

O Nikola Radjen δήλωσε στο aek.gr: “Ήταν μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Νιώθω ότι αποτελώ μέρος της Ιστορίας, ενός τεράστιου Συλλόγου. Παίξαμε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και τιμήσαμε τα χρώματα της ΑΕΚ έστω και για λίγο καιρό, πριν μας σταματήσει η πανδημία. Ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ, και ειδικά για το φίλαθλο κοινό. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ και ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια της Διοίκησης και του προπονητή, του κ. Δάνδολου, τον οποίο ευχαριστώ μαζί με τη Διοίκηση για όλα όσα έκαναν για μένα. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Τους ευχαριστώ για την κατανόηση που δείξανε στο ότι ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Ευχαριστώ όλη την ΑΕΚ και αλήθεια το λέω με χαρά, εύχομαι να τα σας ξαναδώ σύντομα“.

Ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Πάνος Μιχαλόπουλος, δήλωσε: “Ο Nikola ήταν η πρώτη μας μεταγραφή, μια σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα και ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά μας στοιχεία. Δεχθήκαμε μια πολύ τιμητική πρόταση από μια παραδοσιακή δύναμη στο πόλο, τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και συνυπολογίζοντας τις προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα λόγω της πανδημίας, αποφασίσαμε να απαντήσουμε θετικά. Σκεφτόμαστε πρώτα από όλα το καλό της ομάδας και του συνόλου των παικτών. Αυτή μας η απόφαση συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Δευτερευόντως, στο πλαίσιο της μεταγραφής Radjen, κτίσαμε τα θεμέλια για μια ευρύτερη συνεργασία με τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία θα αποδειχθεί υπερπολύτιμη για το μέλλον της ΑΕΚ στο πόλο. Η ομάδα, όταν κι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι ανταγωνιστική και θα υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους. Ευχαριστούμε πολύ τον Nikola Radjen και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του“.

Ο Νikola Radjen αγωνίστηκε ως παίκτης της ΑΕΚ σε 5 αγώνες Πρωταθλήματος σημειώνοντας 8 τέρματα, αποτελώντας τον κορυφαίο σκόρερ του τμήματος στην κατηγορία και πρώτο σε συμμετοχές.

Nikola, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ