ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

“Βλέπουν” άνοδο οι Γυναίκες!


Τους καρπούς μίας ολόκληρης χρονιάς θέλουν να δρέψουν στο γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ, καθώς μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Όμιλο της Αττικής, τα κορίτσια μας θα διεκδικήσουν το Σαββατοκύριακο (06-07/04) την άνοδό τους στην Α2. Η “Ένωση” στις κρίσιμες μάχες του διημέρου χρειάζεται την στήριξη των φίλων της, που καλούνται να δώσουν το “παρών” στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο ΣΕΦ.

Η ΑΕΚ μαζί με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, τον Αίαντα Ευόσμου και την νικήτρια από τα προ-μπαράζ λοιπής χώρας – Πελοποννήσου, θα δημιουργήσουν έναν όμιλο όπου όλοι θα αγωνιστούν με όλους. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα κερδίσουν την άνοδο στην δεύτερη κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Η ΑΕΚ θα μάθει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει σε κάθε αγωνιστική αύριο (06/04) στις 12:30, με τους αγώνες να γίνονται στις 13:00, 16:00 το Σάββατο και στις 10:00 την Κυριακή (07/04).

Ο έφορος του τμήματος, Νίκος Αλευρομάγειρας, δήλωσε στο aek.gr: “Φτάνουμε στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τα μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος της γυναικείας ομάδας για αυτή την χρονιά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που συμμετέχει η ομάδα μας σε αυτή την διαδικασία και όλες οι αθλήτριες μας είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε αυτή την ιστορική πρόκληση δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη του στόχου. Καλούμε όλους τους φίλους μας να βρεθούν στο ΣΕΦ και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητριών μας για την άνοδο στην Α2 κατηγορία“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ