ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δύο αγώνες οι ποδηλάτες της ΑΕΚ


Σε δύο αγώνες θα συμμετάσχει σήμερα (08/12) η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ με στόχο μετάλλια και διακρίσεις για ακόμα μία φορά.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη ομάδα θα τρέξει στον αγώνα ATH-Cross 2019 που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μαζί με το κατάστημα 48×17 Cycles, στο πάρκο Πουλάκη στο Ψυχικό. Η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί με 3 αθλητές, όπου ο καθένας θα τρέξει σε 2 αγώνες. Ο ένας αγώνας είναι CYCLO CROSS CX και ο δεύτερος αγώνας είναι MTB.

Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν οι: Τάσος Καβαλιεράτος (Μάστερς), Διονύσης Πλατσάκης (Μάστερς), Τάσος Παπαποστόλου (Άνδρες).

Οι μικροί μας ποδηλάτες θα δώσουν ισχυρό “παρών” στον αγώνα PORTO LEONE MINI CUP JUINIOR FESTIVAL, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του υπερμάρκετ “Σκλαβενίτης” στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με το Δήμο Νίκαιας, στα πλαίσια του HERO 2030, που είναι αφιερωμένος στους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Τα μίνι μικρά και μίνι μεγάλα θα συμμετάσχουν σε αγώνα Criterium 8 και 14 στροφών αντίστοιχα. Οι παμπαίδες θα συμμετάσχουν σε αγώνα τύπου Πίστας με αποκλεισμό maximum 20 στροφών.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν οι εξής 10 αθλητές: Στράτος Μανωλίδης (Παμπαίδες), Αριστείδης Δημητρόπολος (Μίνι Μεγάλα), Νικόλαος Δρακούλης (Μίνι Μεγάλα), Σεραφείμ Καραγιάννης (Μίνι Μεγάλα), Άγγελος-Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος (Μίνι Μεγάλα), Βαγγέλης Μαυράκης (Μίνι Μεγάλα), Σωτηρία Βασελίου (Μίνι Μικρά), Ιάσονας Παλαμάς (Μίνι Μικρά), Κωνσταντίνος Παπίτσης (Μίνι Μικρά), Ιωάννης Τριανταφυλλίδης (Μίνι Μικρά).

Τις δύο αποστολές του “Δικεφάλου” θα συνοδέψουν ο προπονητής της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Παπουτσάς, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ