ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σωτήρης Δρίκος: “Κοιμώμενος γίγαντας η ΑΕΚ!”


Ο Σωτήρης Δρίκος είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ και μίλησε στο επίσημο σάιτ του Συλλόγου για το νέο αυτό ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε το κίνητρό του να αναλάβει την “Ένωση”, αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ΑΕΚ, βάζοντας ως προτεραιότητα να τον φέρει η ίδια η ομάδα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aek.gr:
Κόουτς, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σας και το κίνητρο σας για να αναλάβετε την ΑΕΚ;:
Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, ένας Σύλλογος από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα. Συνολικά, όχι μόνο στο βόλεϊ. Έχει πολύ κόσμο από δίπλα και ανθρώπους που την αγαπάνε. Στο βόλεϊ, θεωρώ, ότι έχει τις δυνατότητες να φτάσει τόσο ψηλά, όσο είναι και τα υπόλοιπα τμήματά της. Η ΑΕΚ στο βόλεϊ είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας. Εάν λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως το γηπεδικό, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Το νοικοκύρεμα του Συλλόγου είναι μία πραγματικότητα που την βλέπουν όλοι. Βήμα-βήμα θα βρει τη θέση που της αξίζει“.

Πως σας φαίνεται η έως τώρα πορεία της ΑΕΚ, με δεδομένο ότι υπάρχει και το γηπεδικό θέμα;
Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τα οποία δεν είναι αγωνιστικά και επηρεάζουν την πορεία της. Ειδικά το θέμα του γηπέδου, προκαλεί προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Το θέμα του γηπέδου την ταλανίζει, καθώς υπήρχε μία συμφωνία με τον δήμο των Αγίων Αναργύρων που αθετήθηκε από την πλευρά του δήμου. Η ΑΕΚ δεν έχει αυτή τη στιγμή το γήπεδο-έδρα που θα έπρεπε και αγωνίζεται στο Μετς που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι περιοχή των φίλων της“.

Τέλος, ποια είναι η γνώμη σας για τον κόσμο της ΑΕΚ;
Ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως και όλων των μεγάλων ομάδων, είναι απαιτητικός. Και έτσι πρέπει να είναι. Θέλει να βλέπει πράγματα στο γήπεδο. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να αποδίδει, θελει να βλέπει επιτυχίες. Εμείς, όμως, είμαστε αυτοί που θα πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, αλλά να είναι σίγουροι όλα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ