ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα Σπάτα οι ποδηλάτες


Στους πρώτους του αγώνες το 2020 θα συμμετάσχει το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ που θα τρέξει στα Σπάτα το Σαββατοκύριακο (18-19/01) με μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, οι ποδηλάτες της Ακαδημίας θα δώσουν το “παρών” στον διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ (XCC-Short Track) που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας. Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Ιάσονα Μαντά (Παίδες), Σεραφείμ Καραγιάννη (Παμπαίδες), Στράτο Μανωλίδη (Παμπαίδες), Νίκο Δρακούλη (Μίνι Μεγάλα), Άγγελο-Αναστάση Κωνσταντόπουλο (Μίνι Μεγάλα), Αριστείδη Δημητρόπουλο (Μίνι Μεγάλα), Αιμίλιο Καβαλιεράτο (Μίνι Μεγάλα), Ευάγγελο Μαυράκη (Μίνι Μεγάλα), Ιωάννη Τριανταφυλλίδη (Μίνι Μεγάλα), Σωτηρία Βασιλείου (Μίνι Μεγάλα), Ιάσονα Γιαλαμά (Μίνι Μικρά).

Την Κυριακή, διοργανώνεται μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θησέα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclo-Cross 2020, στην κατηγορία Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Μάστερς. Η “Ένωση” θα συμμετάσχει με 5μελή αποστολή, μέσα στην οποία βρίσκεται και ο Χαράλαμπος Καστραντάς, που την περσινή σεζόν ανέβηκε στη 2η θέση του βάθρου, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ κατέκτησε πανελληνίως τη 2η θέση.

Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν οι: Χαράλαμπος Καστραντάς (Άνδρες), Αναστάσιος Παπαποστόλου (Μάστερς), Αναστάσιος Καβαλιεράτος (Μάστερς), Βασίλης Σουχλέρης (Μάστερς), Διονύσης Πλατσάκης (Μάστερς).

Τις αποστολές θα συνοδέψουν οι προπονητές του τμήματος, Παναγιώτης Σκυλοδήμος και Κωνσταντίνος Παπουτσάς, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ