ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Στη Βέροια πριν τον τελικό του Κυπέλλου


Στη Βέροια ταξιδεύει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς φιλοξενείται αύριο (08/03, 14:00) από τον τοπικό Φίλιππο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η “Ένωση” θέλει να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να επικεντρωθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει με τον Διομήδη Άργους που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/03.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν του Marin Buneta, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Arsic, Criciotoiu, Δομπρή, Γιόσμου, Jakobsen, Κεδέρη, Kosanovic, Μωραΐτη, Florido, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Jimenez, Ζαμπούνη, Hoggas.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο aek.gr: “Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Αυτό δεν μας αφορά εμάς, καθώς όπως πάντα θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουμε τους δυο βαθμούς και να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ